We are developing projects for nature protection and better futureOur projects for

Ecology Awareness

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Schermafbeelding 2023-04-20 om 14.07.24

Boon by Sylvia is gespecialiseerd is Ayurveda, een totaalsysteem voor je vitaliteit. Je kunt er terecht voor coaching, massages met warme oliën en heerlijke recepten. Ook kun je testen welke dosha je bent.

Share on:

Sommige steden hebben banden met steden uit andere landen. Zo had Nijmegen dat ook met Masaya in Nicaragua, Midden Amerika. Ik maakte de website en ben later zelf ook in Masaya geweest. Op een warme levendige avond in het Parque Central met lichtjes en open barren waar we biertjes dronken, kinderen die speelden en volwassenen die kletsten op bankjes en de rand van het ronde beeldhouwwerk.   En ik snap de connectie tussen Masaya en zusterstad Nijmegen <3 De stedenband tussen Nijmegen en Masaya was ooit een actieve band. Stichting Stedenband Nijmegen Masaya SSNM) is inmiddels niet meer. Een uitloper daarvan, vereniging Amistad (wat voor vriendschap staat)  ligt in Nicaragua, Midden-Amerika.

Share on:
Grafisch ontwerp Schoolagenda Loesje

Hoe trots was ik dat ik de Loesje Schoolagenda 2015-2016 mocht ontwerpen. Ik had ‘m vroeger zelf ook!

In een heel leuke samenwerking met Loesje werd dit de eerste in een rij agenda’s en kalenders.

Share on:
Duurzame website zorg - Zorgorganisatie TVN Zorgt in Nijmegen

Sympathieke zorgorganisatie

TVN Zorgt is een zorgorganisatie in Regio Nijmegen. Zij bieden verscheidene soorten zorg aan van 0 tot 100 jaar. En ze doen dit op een persoonlijke manier. Aangezien deze website is ontstaan uit eerdere meerdere websites, is er veel overleg over en weer geweest. In hun mooie pand in Nijmegen Oost voel je meteen de warme sfeer op je afkomen. Van de inrichting en kleuren en de sympathieke mensen.

Blokken

Omdat ze met zoveel andere zorgorganisaties werken hebben we voor de website bedacht dat de homepage is soort portal is met alle verschillende aangeboden diensten. Dit werkt overzichtelijk en toegankelijk en ben je als cliënt sneller waar je zijn wilt.

Blokken op duurzame website zorg - Zorgorganisatie TVN Zorgt in Nijmegen

Share on:
Website voor de kunst - Kunsteducatie Iets met veren project Een Brug Dichtbij

Stadsdichter van Nijmegen Heidi Koren benaderde me voor een project in de steigers. Het creëren van een platform waarin vanuit verschillende kunstdisciplines tutorials werden gegeven aan scholen en ouders om met kunst voor kinderen aan de slag te gaan.

Een brug dichtbij

Het eerste project van Stichting Iets met Veren is Een brug dichtbij geworden. Via crowdfundingsplatform Voor de Kunst en een subsidie van de Gemeente Nijmegen werden er voldoende middelen ingezameld om door kunst vakdocenten elk in hun eigen discipline opdrachten te bedenken en uit te zetten rondom thema De Brug.

Share on:
Hop, terug naar boven