bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Ayurveda coaching website

Schermafbeelding 2023-04-20 om 14.07.24

Boon by Sylvia

Dosha’s

Toen ik met deze opdracht startte vlogen woorden als Dosha’s en Ayurveda in het rond. Ik had toen nog geen idee wat het betekende, maar het enthousiasme van Sylvia van Enter van Boon by Sylvia werkte aanstekelijk. Zo werd duidelijk dat Ayurveda een totaalsysteem is voor je vitaliteit. Als een reset voor je lijf en geest. Hierbij kijk je naar eet-en leefpatronen. Past het slaapritme wel bij je en eet je de dingen die bij je passen? Om te weten wat bij je past kun je kijken welk Dosha-type je bent: Vata, Pitta of Kapha. Ik heb daarvoor een leuke interactieve test ontwikkeld, waarbij je meteen het resultaat kunt zien:

Doe de Dosha test >>

Voeding, leefstijl, behandelingen

Aangezien Ayurveda een totaalpakket is biedt leefstijlcoach Boon by Sylvia advies op het gebied van voeding, leefstijl en behandelingen. De behandelingen zien er heerlijk uit, neem maar eens een kijkje op haar site welke massages met warme oliën er bv allemaal zijn of volg een workshop. Boon by Sylvia is in Hilversum gesitueerd.

Samenwerking

Voor deze site heb ik samengewerkt met Tamara van den Berg van Als herboren. Met haar onderneming in branding, strategie en ontwerp in Nijmegen vroeg me voor deze opdracht. Het mooie logo, de huisstijl en beelden heeft zij ontwikkeld. Denk dat daar een mooie, lichte site is uitgekomen waarin je meteen wordt ondergedompeld in een fijne sfeer.

Boon by Sylvia over J Ontwerp

“Samenwerken met Janneke betekent op heel plezierige wijze samen resultaten halen. Ze kan out of the box denken waarmee ze mij op een positieve manier heeft verrast. Haar kracht ligt in het luisteren naar ideeën en wensen, en díe kunnen vertalen naar een prachtige website. Janneke denkt mee, geeft eerlijk haar mening en komt met creatieve oplossingen. Haar flexibele houding en haar open mind maken samenwerken tot een succes. Ik heb het hele proces als zeer prettig ervaren.”

Project:
Website Ayurveda coaching
Locatie:
Hilversum
Jaar:
2018
Share on:
Hop, terug naar boven