Wat breng je de wereld inDiensten

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Waarmee kan ik helpen?

Wil je als organisatie of als zzp’er een nieuwe website laten maken? Of is er al een website maar is het tijd voor een redesign? Of zijn er bij een bestaande site losse aanpassingen of extra functionaliteiten gewenst (zoals vertaling, webwinkel, agenda)?  Neem dan contact met me op. Er zijn vele mogelijkheden zoals vast bedrag, betalingstermijnen, losse klussen, vast aantal uur per maand, onderhoudsabonnement of een strippenkaart. Weet dat ik goed zal luisteren zodat er naar op een mooie manier naar buiten komt waar je als mens of organisatie echt voor staat.

Duurzame website

Het ontwikkelen van een website met een zo groot mogelijke impact voor de organisatie. Waar sta je voor en hoe bereikt je verhaal de gewenste doelgroep? De sites worden groen gehost.

Website Aanpassingen

Is er al een website maar dienen daar aanpassingen / optimalisaties aan te gebeuren? Het kan allemaal, ook voor losse klussen ben ik bereikbaar.

Onderhoud website

Een basis onderhoudsabonnement voor updates, back-ups en technische ontwikkelingen. Voor een vast bedrag van 25,- per maand wordt je ontzorgd en is alles up to date.

Duurzame webshop

Duurzame producten in een webshop van WordPress i.c.m. de plugin Woocommerce. Groen gehost, voor snelheid en vindbaarheid geoptimaliseerd.

SEO / Vindbaarheid

Goed gevonden worden in zoekmachines is een must: SEO (Search Engine Optimalization). Voor advies en het daadwerkelijk configureren van de website.

Cursus WordPress

Na oplevering van een website maar ook los verkrijgbaar: een cursus WordPress om de basics van WordPress te leren zoals teksten en foto’s aanpassen, berichten aanmaken en SEO.

Hop, terug naar boven