Webdesign voor consultancy in social change: Context, international cooperation

Webdesign & webbouw

Het project

Context, international cooperation
De naam zegt het al: Context is een internationale organisatie. Zij ondersteunen organisaties en social businesses in door impact gedreven sociale verandering.

Voordat het hip werd
Context, international cooperation was al met social change en impact measurement bezig voordat het hip werd. Sinds 1998 zijn zij al een groep professionals die middels onderzoek, consultancy en trainingen sociale verandering helpen teweeg brengen. 

Meten = weten
Context onderscheidt zich door jarenlange expertise in onderzoek. Keien in het monitoren en evalueren zijn ze. En heel sympathiek. Ik geloof wel in de kracht van cijfers. Er gebeurt veel op wereld-red-gebied, maar werkt het ook? Of: hoe werkt het? 

Eager
Daarom was ik - om nóg maar een internationale term te gebruiken - eager om hun oude website te updaten. Deze stond vol met lappen tekst en weinig plaatjes. En daar houden we natuurlijk niet van. Ze konden echt beter voor de dag komen, uitgelicht worden. Met veel prettig Skype overleg vanuit allerlei landen, werd de site opnieuw opgebouwd. Ik hoop dat ze nog lang hun goede werk blijven doen.
Webdesign voor consultancy in social change

Project Info

OPDRACHTGEVER
Context, international cooperation
OPDRACHT
Website
JAAR
2015
WEBSITE

Social business en een website nodig?

Vraag hieronder naar de mogelijkheden:

    Naam

    E-mailadres

    Vraag

     

    © 2016 Bateaux Theme. All rights reserved.