De Loesje Schoolagenda
2017-2018

Grafisch ontwerp

Het project

In de wolken...

was ik toen ik voor de 3e keer op rij de Loesje Schoolagenda mocht vormgeven. Aangezien ik veel met wolken heb (een vriendin pest me er wel eens mee, dat ik altijd alleen maar foto's van wolken en meeuwen maak), kreeg ik helemaal zin hierin helemaal los te gaan. Maar ik wilde ook een beetje hip/retro toevoegen aan de agenda.

Speciale biertjes

Mensen vragen zich wel eens af hoe zo'n agenda tot stand komt. Nou, dat komt deels tot stand komt door een heel prettige samenwerking met Loesje. En deels door een heel prettige samenwerking met enkele speciaalbiertjes. Heel speciale biertjes. Die de inspiratiepoorten open zetten. Het allemaal lekker los schudden. Er wordt overlegd en gekrabbeld op viltjes. Gekletst, gelachen en bepaald. En thuis, achter mijn computer geef ik alles een plek.

Loesje schoolagenda

Het resultaat is een moderne agenda, met veel ruimte voor notities, schrijfgekriebel, tekeningen. En veel posters natuurlijk. Want daar staat Loesje bekend om.

De Loesje Schoolagenda is te koop in de webwinkel van Loesje en bij de grotere boekhandelaren zoals Bruna, bol.com, Primera, of de Schoolcampus van de HEMA.

Publicatie vormgeven?

Denk je nu, mijn organisatie heeft ook een speciaal ontwerp voor een publicatie nodig, aarzel dan niet om contact op te nemen. Ik kan bij elke organisatie iets passends bedenken. Het kan niet gek of mooi genoeg. En mijn tarieven zijn niet hoog. Dus laat me weten of ik iets kan betekenen. Of je mag ook gewoon een berichtje sturen, vind ik leuk.

Loesje Schoolagenda 2017-2018 in de boekwinkels
Loesje Schoolagenda 2017-2018

Project Info

OPDRACHTGEVER
Loesje
OPDRACHT
Schoolagenda
JAAR
2017
WEBSITE

Heb je ook een agenda, logboek, werkboek, boek of publicatie die vormgegeven dient te worden?

Neem hieronder contact op over de mogelijkheden:

    Naam

    E-mailadres

    Vraag

     

    © 2016 Bateaux Theme. All rights reserved.